المقادير :
• 3 شرائح صدور دجاج مخليه• جزر مبروش • علبة ذرة اصفر • زيتون اسود مخلي • جبن شيدر مبروش• 3 فصوص ثوم مقشرة• 2/1 ليمون صحيحه• بصل اخضر • فلفل اخضر • طماطم • ملعقتين مايونيز • بابريكا• ملح • ليمون• كزبرة خضراء • ناتشوز شيبس
طريقة التحضير :
-اغسلي شرائح الدجاج وتبليها بالملح والبابريكا .
-ضعي شرائح الدجاج في طاسه تيفال مع قليل من الماء وفصوص الثوم صحيحه ونصف ليمونه صحيح واتركيها علي نار هادئة لمدة 50 دقيقة .
-بعد ان تستوي شرائح الدجاج نسريها قطع صغيرة وهي ساخنه .
-قومي بتشويح حبيبات الذرة مع الكزبرة حتي يتغير لونها .
-قومي بأعداد مكونات طبق السلطة الجبن والصوص والزيتون والخضروات والدجاج .
-في طبق السلطة قومي برص شيبس الناتشوز بالكامل .
-وفوقه رشة من الجبن مع قليل من الزيتون وفلفل واي صوص مفضل حتي لو مايونيز او طماطم .
-غطي الخضروات بطبقة من الناتشوز .
-اضيفي كمية كبيرة من الزيتون والدجاج والصوص.
-اضيفي الكميات المتبقية من الجبن المبروش والذرة المشوحه بالكزبرة .
-ادخليها الفرن لمدة 15 دقيقة .
-اخرجيها من الفرن واضيفي الطماطم المقطعة والبصل والفلفل الاخضر .
-قدميها علي سفرتك .